El Santuari de Queralt engega una campanya per aconseguir diners per reparar el campanar

“Que repiquin les campanes!” és la campanya que han engegat des del Santuari de Queralt per aconseguir finançament per reparar el campanar.
Des de principis de l’estiu les campanes han deixat de repicar. La degradació pel pas dels anys i les inclemències meteorològiques, han provocat el deteriorament d’unes parts del mecanisme i l’obsolescència de la instal·lació elèctrica i de control del campanar.
El projecte de reparació i modernització de tota la instal·lació inclou un nou rellotge patró programador i central de comandament; una antena de radiofreqüència; nous motors, reforç dels jous i estructures mecàniques de les campanes; i adequació i substitució de part de la instal·lació elèctrica.
Totes aquestes millores tenen un cost de 8.385,30 euros. Amb la campanya “Que repiquin les campanes!” es busquen aportacions de la ciutadania  per poder dur a terme la reparació. Els interessats en col·laborar podran fer les seves donacions en la col·lecta del dia de la Gala de Queralt, a les caixetes del mateix Santuari o bé al compte bancari ES21 0182 2954 1902 0000 1847.
La idea és tenir tots els treballs enllestits pel dia de la Gala, el proper 8 de setembre.