Els Mossos denuncien un home que circulava per la C-16 quadruplicant la taxa d’alcohol permesa

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment ahir un home de 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Els fets van passar ahir, pels volts de les vuit del vespre, quan un agent fora de servei va detectar un turisme a la C-16, direcció Berga, que circulava fent ziga-zagues i frenava bruscament, obligant als altres usuaris de la via a mantenir una distància de seguretat prudencial.

Davant el perill que suposava, l’agent va avisar al 112 i va aconseguir aturar el vehicle al quilòmetre 146 de la C-26, a l’entrada de Berga. El conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

Els Mossos li van realitzar la prova d’alcoholèmia i va donar positiu d’1,14 mg/l, quadruplicant la taxa mínima permesa. El conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària i el vehicle va quedar immobilitzat