Mor un conductor de Berga en un xoc frontal a la C-55 a Pinós, al Solsonès

Amb aquesta víctima, són 33 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

J.M.M.R., veí de Berga de 51 anys, ha mort aquest cap de setmana en un accident de trànsit a la C-55, a Pinós, al Solsonès. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre viari mortal va ser al punt quilòmetre 55,3 i l’avís es va rebre pels volts de les cinc de la matinada.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van col·lidir frontalment i a conseqüència de l’accident el conductor d’un dels turismes va morir. El conductor de l’altre vehicle va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Arran de la incidència, es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals van efectuar tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera va estar tallada fins les 8 del matí

Quant a l’afectació viària, la C-55 es va tallar fins a les 8 h, moment en què es va començar a donar pas alternatiu. Finalment, a les 8.45 h es va reobrir del tot la circulació.

Amb aquesta víctima, són 33 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

X