El jove Grau Franch, 6è a Gironella, a la Copa d’Espanya de trial

Competia en categoria Juvenil B en la que va ser la segona cita del campionat estatal, després de fer la inaugural a Alacant

El campionat d’Espanya de trial ha fet parada aquest cap de setmana passat al Berguedà. Es va disputar a Gironella i el jove local, Grau Franch, va aprofitar per bregar amb la resta de participants a la categoria Juvenil B.

Franch -que ve de guanyar la Copa Catalana de Trial de Nens de manera incontestable- va ser sisè a Gironella, en una prova on els millors de la disciplina van competir en les seves respectives categories.

De fet, el guanyador de la categoria reina va ser ni més ni menys que Adam Raga, tota una referència mundial del trial. Jaime Busto i Aniol Gelabert van completar el podi. Pel que fa a la categoria de Grau Franch, el guanyador va ser el lleonès Lucas Rodríguez, per davant del català Edgard Falcó i el madrileny Carlos Paredes.

La prova del campionat estatal que es va disputar a Gironella era la segona de la temporada, després de la que es va disputar a la Nucía, a Alacant. La següent cita serà a Benahavís, a Màlaga.

X