Cal Rosal enceta un nou cicle de Mercats de Productors del Berguedà aquest diumenge

L'edició de primavera estarà vinculada, a més, al festival Kontrast, organitzat per Konvent, i que acaba el dia que hi ha el mercat.

El proper diumenge 21 d’abril, la Porta del Comerç de Cal Rosal acollirà l’edició de primavera del Mercat de Productors del Berguedà. La mostra, té per objectiu acostar al consumidor aquells productors que fan venda directa del seu producte i conscienciar als berguedans de la importància de comprar productes de qualitat i d’aquí.

El Mercat de Productors de Primavera estarà obert de les 10h a les 14h i comptarà amb la presència de productors de cerveses, cereals, pasta, embotits, formatges, melmelades i mel, entre d’altres. En paral·lel al mercat, a partir de les 11h, hi haurà un taller infantil de circ a càrrec de la companyia La Crica i la xerrada Què mengem a l’escola d’Olvan?, a càrrec de Marta Puigantell, cuinera de l’Escola d’Olvan. Seguidament, es realitzarà un taller per aprendre a fer una picada per fer dels llegums un plat atractiu pels infants. L’edició del Mercat de Productors culminarà amb un concert del grup berguedà Trinxats.

Vinculat amb el festival Kontrast i amb Punt Lila

En aquesta ocasió, el Mercat de Productors coincideix la cloenda del festival de circ Kontrast, organitzat pel Konvent de Cal Rosal. Des de l’organització, s’ha cregut oportú vincular el mercat al festival. És per això que durant el Mercat s’aposta per una activitat infantil vinculada al circ i també s’exposaran diverses creacions artístiques fetes pels alumnes de l’escola d’Olvan.

D’altra banda, també s’ha cregut oportú aprofitar l’afluència de públic del Mercat de Productors per instal·lar-hi un Punt Lila, amb l’objectiu de sensibilitzar els visitants entorn les violències masclistes.

Els Mercats de Productors del Berguedà són producte de la col·laboració entre el grup de Productors del Berguedà, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Olvan.