Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Atropellen un matrimoni gran a l’Avinguda Catalunya de Gironella

Nou atropellament a Gironella en només quatre dies. Un Land Rover, matrícula de Barcelona, va atropellar dues persones grans a l’avinguda Catalunya. Els fets van passar cap a ¾ de 8 del vespre, i segons fonts de la Policia Local de Gironella sembla ser que aquest matrimoni gran creuava un pas de vianants situat a l’Avinguda Cataluya números 58-60. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers i una ambulància, que va traslladar els ferits a l’hospital. Anna R. N va resultar ferida greu, amb un traumatisma cranial, i Antonio R.S., ferit lleu.
L’atropellament d’ahir a l’interior de Gironella és el segon en només quatre dies, ja que divendres un senyor d’edat avançada va ser envestit per un vehicle, també a l’Avinguda Catalunya.

Comentaris