Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga obre la tercera convocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’elements comuns d’edificis del barri vell

L’oficina de Berga Progrés, l’empresa pública que gestiona el pla de barris al nucli antic de Berga, obre una nova convocatòria –la tercera– d’ajuts per rehabilitar edificis. Els interessats a obtenir un ajut tenen temps fins al 14 de gener per presentar la documentació necessària, per presentar les obres que vulguin fer als seus edificis. I els ajuts s’atorgaran en funció d’uns criteris que es detallen a la pàgina web de BRG Progrés, brgprogres.cat.
L’arquitecte responsable del pla de barris, Antoni Mas, explica que es valora la quantitat de gent que viu en cada edifici, si tenen problemes de mobilitat, i si els immobles tenen o no interès arquitectònic, entre moltes d’altres coses.
La convocatòria, amb una partida de 300.000 euros, contempla les obres per millorar les condicions d’accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques. També inclou les obres de rehabilitació de cobertes i de façanes. I la millora de les instal·lacions comuns dels edificis d’aigua, gas, electricitat, telèfon i noves tecnologies.
L’Oficina de Berga Progrés, a la plaça Maragall de Berga, dóna informació a les persones interessades.

Comentaris