General

El monologuista Jonathan Vives actuarà demà al bar el Kanyet de Berga

El bar el Kanyet porta demà a Berga el monologista Jonathan Vives, a qui potser alguns recordeu per les seves col·laboracions en els primers programes d’Andreu Buenafuente o per les seves col·laboracions amb la companyia teatral La Cubana. Jonathan Vives es pregunta què passa quan ens trobem un veí a l’ascensor? Per què a vegades sense que ens n’adonem cantem cançons infantils? Com ens canvia la vida quan tenim parella? Qüestions que ell mateix respon amb ironia.
Jonathan Vives, que també és actor, guionista i showman, oferirà un monòleg amb una gran càrrega de sentit de l’humor. Això sí, amb un estil molt directe i proper als problemes i situacions del dia a dia.
Després de recórrer tot Catalunya i fer més de 500 actuacions arreu de l’estat, demà Jonathan Vives visita Berga per primera vegada. La seva actuació al bar el Kanyet (Rasa del Canyet, 25, de Berga) començarà a les 11 de la nit, tot i que el local obrirà a les 10. El preu de l’entrada és de 10 euros, amb consumició inclosa.

Comentaris