General

El regidor d’Esports de Gironella, Artur Feliu, de CiU, ha renunciat a la seva acta de regidor per raons de salut

El regidor d’Esports de Gironella, Artur Feliu, de CiU, ha renunciat aquest vespre a la seva acta de regidor per raons de salut. S’ha fet un ple extraordinari a l’Ajuntament de la vila per acceptar la renúncia que ha presentat després d’un infart de cor que va tenir a finals de setembre. Els metges li van aconsellar que reduís la seva activitat i que es cuidés, i per aquest motiu ha pres la decisió de deixar el seu càrrec a l’Ajuntament de Gironella, com a regidor d’Esports.
Artur Feliu va ser regidor del govern de Convergència i Unió de Gironella entre els anys 1995 i el 2003, amb Lluís Bertran com a alcalde. Després, va estar un mandat a l’oposició. I en aquest últim mandat, amb el pacte ERC-CiU va ocupar primer les àrees d’Esports i de Medi Ambient, però últimament ja només portava la regidoria d’Esprots per una reestructuració que hi va haver a l’equip de govern. Ara, per decisió pròpia deixa l’Ajuntament i el seu lloc de regidor al consistori de Gironella l’ocuparà el seu company Òscar Besa, que prendrà possessió en els propers dies.

Comentaris