General

L’Arxiu Comarcal del Berguedà rep el fons Bardolet, que recull un treball genealògic

Josep Maria Marquès Bardolet ha donat a l’Arxiu Comarcal del Berguedà el fons Bardolet, que recull el treball genealògic realitzat per Marquès al llarg de quinze anys. Aquest fons recull dades genealògiques de 124 famílies berguedanes escampades per 116 localitats diferents, moltes del Berguedà. Es tracta d’una tasca immensa ja que a partir de la nissaga familiar dels Bardolet es detalla la trajectòria genealògica de bona part de les famílies que s’hi ha relacionat durant cinc segles. D’aquesta manera, el Berguedà és una de les comarques catalanes ‘genealògicament millor conegudes’. La donació inclou rulls de fins a 34 metres de llarg.
Aquesta tarda Josep Maria Marquès i el president del Consell Comarcal, Sergi Roca, han signat el conveni per la donació d’aquest material documental.

Comentaris