El Forn 2019

General

El quartet Afrodisax tanca avui les Nits Musicals de Guardiola de Berguedà

Avui divendres, a 2/4 d’11 de la nit, el quartet de saxos Afrodisax serà l’encarregat de cloure les Nits Musicals del monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà. Aquest cita musical es va inaugurar el passat 31 de juliol amb un concert de l’Orquestr@ Berguedà i la setmana passada va comptar amb el prestigiós cantautor Toti Soler.
Afrodisax és un quartet de saxofonistes formats al Conservatori de Barcelona. Ha enregistrat bandes sonores per a curtmetratges, televisió i ràdio i ha editat el CD “Català contemporani”. També ha posat música a un espectacle de dansa i han rebut el premi de l’Associació Catalana de Compositors i de la Fundació de Música Contemporània.
El quartet Afrodisax està format per Ernest Orts (saxofon soprano), Paula Carrillo (saxofon alt), Andreu Ferré (saxofon tenor) i Francesc Gregori (saxofon baríton). El programa que la formació presentarà avui recull obres de compositors actuals, com Brotons, Boliart, Charles, Guitó, Gregori i Garcia Demestres. El preu de les localitats va dels 12 euros als 8 euros.

Comentaris