El Forn 2019

General

Les Passejades Musicals tornen avui als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet

Tornen les Passejades Musicals als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet. Aquesta nit, aquest espai projectat per l’arquitecte Antoni Gaudí acollirà un concert de la formació de folk irlandès, Fraggle Folk. Serà a partir de les 10 de la nit i un dels atractius serà visitar els jardins de nit, en un dels pocs dies en què s’encén la il·luminació. La regidora de Cultura de La Pobla, Aurora Cardona, remarca que els Jardins Artigas són un lloc “màgic per gaudir de la música”. A la mitja part o al final del concert, els assistents podran assaborir una copa de cava mentre continuen el seu recorregut pels elements característics d’aquest espai gaudinià, com el pont de la Magnèsia la Glorieta, les fonts amb figures d’animals, com per exemple, la font del Bou, l’Àliga o el Camí Empedrat.
Des de l’Ajuntament es fa un esforç important, segons la regidora, per mantenir “al detall” els jardins, que són un dels principals atractius turístics de la Pobla. Aquest estiu, tot i la crisi, el nombre de visites es manté i, fins i tot, podria acabar sent superior al d’any anteriors, ja que el mal moment de l’economia fa que augmenti l’arribada de turistes que s’estan un dia o un cap de setmana a la comarca. Més enllà de la crisi, les Passejades Musicals atreuen públic de tota mena, des dels mateixos veïns de la Pobla, fins a estiuejants i berguedans d’altres pobles.
Les entrades per al concert de Fraggle Folk, aquesta nit dins les Passejades Musicals, es podran comprar una estona abans de l’actuació a l’entrada del recinte.

Comentaris