General

Els Mossos detenen un home de 66 anys per conduir begut i amb el carnet retirat judicialment

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 66 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol. Segons han informat fonts de Mossos, el detingut conduïa amb una taxa d’alcoholèmia tres vegades per sobre de la permesa. La detenció es va fer a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on va ser traslladat després de tenir un accident –ahir,dijous– a la carretera B-420, a Montmajor. Va sortir de la via i per comprovar que no patís lesions se’l va traslladar a l’hospital, on a més de ser atès se li va fer la prova per si havia begut. El resultat va donar positiu, amb 0,76 (quan el màxim permès és de 0,25).
A més, es dóna el cas que el detingut, Joan S.M., conduïa sense carnet, que li havia estat retirat judicialment. Per això, a més del delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol se li imputa un delicte de trencament de condemna.
El detingut és nascut a Navès (Solsonès), tot i que no se sap on té el domicili actualment, ja que n’ha facilitat quatre de diferents i encara s’estan fent les comprovacions.

Estic amb tu

Comentaris