Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Marc Coma guanya el Ra·li del Marroc i confirma la seva participació al Dakar

Marc Coma remunta una situació adversa i guanya el Ral·li del Marroc. A més, el pilot de motos d’Avià confirma la seva participació al Dakar 2010. Ha dit que competirà en la propera edició del Dakar, que es disputarà per terres d’Argentina i Xile entre els dies 2 i 16 de gener. Ho farà defensant el número 1 amb què prendrà la sortida. Coma ha guanyat en dues ocasions la prova de raids més dura del món, una en territori africà, el 2006, i l’altra en l’última edició, la d’aquest 2009, que va ser la primera que es disputava a l’Amèrica del Sud.
Pel que fa al Ral·li del Marroc, que s’ha acabat avui després de sis etapes, ha fet un gir inesperat en el darrer moment. Després de guanyar la sisena i l’última etapa, de 180 km cronometrats, Marc Coma ha vist premiada la seva feina després de la sanció de Cyril Despres. El seu company de l’equip Repsol, Jordi Viladoms, no ha tingut tanta sort, ja que, lluitant pel podi, ha perdut gairebé una hora en un mar de pedres després de trencar el mousse del seu pneumàtic posterior.
Ha estat la segona victòria d’etapa per a Marc Coma, amb 1 minut i 57 segons d’avantatge sobre Cyril Despres, i amb el valor afegit d’haver hagut d’obrir pista. Amb aquest resultat ha quedat per darrera de Despres a 5 minuts i 2 segons a la classificació general, però el pilot francès ha estat penalitzat per excés de velocitat en passar per un poblat i la victòria ha passat automàticament al pilot d’Avià.

Comentaris