First Stop

General

Saturnino Domínguez: “Hines no ha abandonat el projecte de Cal Vidal, a Puig-reig, malgrat estar paralitzat”

La promotora nordamericana Hines no ha abandonat el macroprojecte que té pensat per transformar Cal Vidal, a Puig-reig. Malgrat fa temps que està paralitzat, l’exalcalde i regidor d’Urbanisme, Saturnino Domínguez, ha volgut deixar clar que l’Ajuntament hi continua donant tot el suport i que Hines no ha abandonat el projecte, malgrat estigui parat tant per la crisi com per les modificacions del pla urbanístic al sector de Cal Vidal per reubicar l’empresa Vitogas i Totalgaz, que produeix gas liquat.
El projecte de Hines es va presentar fa quatre anys i era de gran envergadura, amb la previsió inicial de transformar la colònia amb la construcció d’uns 600 pisos i altres equipaments. I amb una inversió de 120 milions d’euros. L’exalcalde ha reconegut que en aquests moments ni hi ha les mateixes pretensions per part de Hines ni tampoc hi ha pressa, però ha dit que no volen pas abandonar el projecte i que tard o d’hora l’obra es materialitzarà, la qual cosa permetrà revitalitzar i dinamitzar l’economia de Puig-reig i la comarca i crear un centenar de llocs de treball.

Estic amb tu

Comentaris