General

El berenador de la Font Negra tornarà a obrir després de cinc anys

El berenador de la Font Negra, de Berga, reobre després de cinc anys tancat. Aquest equipament municipal es posa de nou en marxa de la mà d’uns empresaris berguedans que fa temps que es van interessar per reactivar l’establiment. La inauguració serà dimarts que ve, 6 de juliol, però han hagut de passar 3 anys fins que tot ha estat enllestit per poder obrir. S’ha fet una rehabilitació integral del berenador i s’han adaptat les instal·lacions a la normativa actual. Els responsables del projecte anuncien “un gran canvi que sorprendrà a molts”.
El restaurant oferirà menú diari i de cap de setmana i carta. A més, disposarà d’una zona reservada per a infants, de manera que mentre els pares sopen els nens juguen. I és que la nova oferta s’adreça especialment al públic familiar, segons ha explicat a Ràdio Berga, Mabel Rayo, responsable de la gestió del berenador de la Font Negra.
El cap de cuina serà el berguedà Guillem Pla. Un cuiner premiat: millor cuiner jove amb menys de 25 anys, premi restaurant revelació d’Espanya i millor cuiner jove de Catalunya, entre d’altres. Després d’estar 8 anys a Barcelona amb el seu propi restaurant, l’Hisop, ha decidit “tornar a casa”. La intenció és apostar per una cuina fresca i de qualitat amb especial protagonisme per als productes de la comarca i del Pirineu com els formatges, els bolets, el blat de moro i el pèsol negre.
Tota la inversió que s’ha fet per renovar la Font Negra ha anat a càrrec del grup d’empresaris responsable del projecte, que ha obtingut la concessió municipal del berenador de la Font Negra per un període de 50 anys. L’horari del restaurant durant l’estiu serà diari, de migdia i nit. A la tardor, segurament es reduirà.

Estic amb tu

Comentaris