La Farsa presenta Anna Frank

General

‘Un Déu salvatge’ inicia la gira a Berga

Aquest dissabte, a les 10 de la nit, el Teatre Municipal de Berga acollirà la segona obra inclosa dins dels Festivals d’Estiu de Teatre d’enguany. Es tracta de l’obra ‘Un Déu Salvatge’, que després de passar pel Teatre Goya de Barcelona, inicia la gira a Berga.
L’autora de l’obra, Yasmina Reza, presenta una comèdia negra, àcida i amb una notable mala baba, en la que dues parelles de bona classe social es reuneixen per solucionar un petit conflicte: el fill d’una d’elles ha picat al de l’altra parella, al patí de l’escola. Una anècdota insignificant com aquesta, servirà d’excusa per seure quatre adults en un sofà i obligar-los a despendre’s de la façana políticament correcta amb què comencen la conversa. La reunió es convertirà en un enfrontament obert entre les dues parelles per defensar els seu territori.
Ramon Madaula, Vicenta Ndongo, Roser Camí i Òscar Rabadan, es posaran a la pell dels adults tolerants i reflexius que, a mesura que avanci l’obra, es convertiran en autèntics salvatges.
Les entrades tenen un preu de 25 euros, però també hi ha promocions especials pels joves fins a 25 anys i pels usuaris del Casal de Gent Gran de Berga. En aquest cas, les entrades costaran 15 euros, previ encàrrec al Punt Jove i al Casal de Gent Gran, respectivament. També es poden encarregar entrades a l’Oficina de Turisme de Berga, a través del telèfon 93.821.13.84.

Comentaris