La Farsa presenta Anna Frank

General

Més de 300 persones participen a la jornada d’oci Olvaneja

Més de 300 persones van participar dissabte a la segona edició d’Olvaneja, una jornada d’oci que forma part de la filosofia de ‘sense presses’, de gaudir del paisatge i de l’entorn.
Des de les 8 del matí fins a les 8 de la tarda diferents indrets d’Olvan es van transformar en espais per a la pràctica de jocs al carrer, per tal de recuperar activitats perdudes com escriure postals o jugar a les cintes, a la xarranca, o a la baldufa per carrers i places. Es van fer més de 15 jocs tradicionals, que segons la cooperativa berguedana La Maixerina –coordinadora de la iniciativa– “no són necessàriament jocs originaris del Berguedà però sí que a tots s’hi havia jugat a la comarca”. Per exemple, es va poder recordar el joc del mandró, amb cons de fil, que tant habituals havien estat per la presència del tèxtil al Berguedà.
A partir d’ara, es dipositarà a Olvan una gran bagul amb material per poder practicar jocs tradicionals. I a més, una exposició per mostrar aquests jocs farà un recorregut per diverses localitats.

Comentaris