General

Berga acull dissabte la Descarregada, un mercat de segona mà

Si teniu a casa llibres, quadres, eines, roba, mobles o qualsevol objecte que fa anys que no utilitzeu i que teniu oblidat sota una gruixuda capa de pols, dissabte teniu una oportunitat per donar-li una segona vida. La plaça del Forn de Berga acollirà la primera Gran Descarregada, que vol ser el que es coneix com un mercat de les puces, on es pot vendre, intercanviar i comprar tota mena de coses. Un dels organitzadors de la iniciativa, Toni Calbetó, de l’establiment Multiserveis Comarcals, ha explicat a Ràdio Berga que es van decidir a organitzar aquest mercat perquè van detectar que hi havia gent interessada a participar-hi.
Si es vol anar a vendre qualsevol objecte no cal apuntar-s’hi prèviament sinó que només cal presentar-se dissabte a la plaça del Forn. Allà hi haurà unes taules habilitades per l’Ajuntament, on poder exposar el gènere. La iniciativa vol promoure la reutilització dels objectes i la venda de productes de segona mà. Una pràctica que, segons Calbetó, “per desgràcia, al Berguedà està molt poc estesa”.
L’horari de la Descarregada serà de les 10 del matí a les 8 del vespre. A més es farà una barbacoa popular a preu de cost per animar l’ambient.

Estic amb tu

Comentaris