General

Pedalada popular a Berga, diumenge

Diumenge, arriba de nou la pedalada popular de Berga, que el Grup de Defensa organitza cada any, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible. La sortida serà a les 12 del migdia de la plaça Viladomat, des d’on s’anirà cap a la ronda Moreta, el camí del Roser, la carretera de Solsona, el passeig de la Pau, el Centre Cívic i l’Insititu, per acabar de nou al Vall. És una passejada molt planera, apta per a tothom i tot tipus de bicicleta.
S’espera repetir la participació d’altres anys i reunir un centenar de ciclistes amb ganes de passar un matí fent esport i reivindicant l’ús de la bici com a mitjà de transport quotidià i sostenible. Enguany a més es podran provar bicicletes elèctriques, que es caracteritzen per tenir un petit motor, molt útil per pedalar en algunes pujades de Berga.

Estic amb tu

Comentaris