General

Els Amics del Romànic del Berguedà col·laboraran amb els Amics de Cuixà

Els Amics del Romànic del Berguedà i l’Associació d’Amics de Cuixà establiran una col•laboració permanent. Les dues entitats, unides per la història de l’Abat Oliba, vinculat a Berga i a Cuixà, ja han fet una primera trobada i la voluntat és intensificar la seva relació. El passat dimarts una cinquantena de membres de l’associació berguedana van anar al monestir de Sant Miquel de Cuixà, on van establir els primers contactes amb membres de l’entitat. Roser Farràs, dels Amics del Romànic del Berguedà, ha explicat que en les properes trobades es concretarà en què es tradueix aquesta col•laboració.
La visita dels membres de l’Associació d’Amics de Cuixà podria tenir lloc en les pròximes setmanes o a la primavera de l’any que ve. És previst que els membres de l’entitat siguin rebuts a l’Ajuntament i que, juntament amb Òmnium Cultural, s’organitzi alguna activitat i visita a llocs d’interès cultural de la comarca.

Estic amb tu

Comentaris