General

Joan Laporta: “a Berga hi ha el catalanisme ben arrelat i és compromès”

Gairebé 400 persones han seguit l’acte de presentació de Solidaritat Catalana a Berga, el partit liderat per Joan Laporta. L’expresident del Barça ha destacat que “a Berga hi ha el catalanisme ben arrelat i és compromès” i que de comarques com el Berguedà n’esperen molt per assolir la independència, un dels objectius de Solidaritat.
Joan Laporta ha defensat el discurs independentista “com a solució a la crisi econòmica, política, moral i cultural que pateix Catalunya”, ha dit, i ha apuntat que Solidaritat pretén assolir la independència “pels avantatges que això suposaria pel país i per aportar un major benestar als ciutadans”. El candidat de Solidaritat Catalana a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya (28 de novembre) s’ha mostrat satisfet per la bona resposta que estan tenint a les diferents poblacions catalanes on donen a conèixer el seu projecte.
Els organitzadors de l’acte, Solidaritat Catalana al Berguedà, s’han mostrat satisfets de la resposta de públic que ha assistit aquest dijous al vespre al Teatre Municipal de Berga per conèixer el projecte de Laporta, que té com a principal objectiu aconseguir la independència i fer que aquesta pròxima legislatura s’iniciï el procés perquè Catalunya tingui un estat propi dins la Unió Europea.

Estic amb tu

Comentaris