Els pianistes de l’Escola de Música de Berga celebren els 40 anys

Els pianistes de l’Escola Municipal de Música de Berga celebraran demà els 40 anys del centre amb un concert al Teatre Municipal de Berga. Es tracta d’una activitat dedicada en exclusiva al piano, que va ser el primer instrument que es va impartir al centre.
L’actuació tindrà diferents sessions en què els alumnes interpretaran el repertori escollit per a aquesta ocasió. Les sessions començaran a 2/4 de 5 de la tarda i se’n farà una cada tres quarts d’hora fins a 2/4 de 8, quan hi haurà l’última. En aquesta última part, hi participaran els exalumnes de l’escola Carles Sánchez i Mariona Casellas, que actualment estan estudiant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
A més, Sánchez interpretarà “Troianes”, una obra de l’exprofessor del centre Robert Agustina. L’obra, basada en una sèrie de quadres de Bet Calderer que representa alguns personatges femenins i deesses de la guerra de Troia, es podrà escoltar per primera vegada demà.

X