Neix la formació ‘SomAvià’, amb components de diverses entitats del poble

Treballar de cara al poble, amb la col·laboració de tots, és el principal objectiu de la formació ‘SomAvià’ integrada per independents, components de diverses entitats i nascuda de l’associació de veïns d’Avià. La llista és encapçalada per Patrocini Canal, professora d’idiomes i presidenta de l’associació veïnal, qui explica que van començar a parlar de presentar-se després de veure la poca participació i els vots en blanc de les eleccions municipals de 2007.

Després de les reunions celebrades amb les entitats i associacions del poble, es va començar a formar la llista, que en dues setmanes ja estava tancada. Tota una sorpresa, segons Patrocini Canal.

Entre els objectius de la formació, de moment no hi ha grans obres, perquè –segons Canal – no se sap com estarà econòmicament l’ajuntament, però sí que volen que sigui un consistori proper a tothom.

La candidatura de SomAvià és formada per persones de totes les edats, arrelades al poble i preocupats pel futur. La pertinença dels candidats a diverses entitats fa que puguin tenir una visió global del poble, segons manifesten a la nota de premsa de presentació. Qui en desitgi més informació, pot accedir a la pàgina web: www.somavia.cat

X