Càritas de Berga té obertes les inscripcions per a un nou curs de dependent de comerç, per a joves a l’atur

Càritas Parroquial de Berga iniciarà el mes que ve un nou curs de dependent o dependenta de comerç. Forma part del programa Engresca’t, i va dirigit a joves de 16 a 30 anys que estan a l’atur.
El curs començarà el 12 de febrer i s’acabarà el 19 de març. Està limitat a 16 persones i es farà de 10 a 12 del matí al Teatre Patronat de Berga i constarà de 30 hores de formació teòrica, inclou un mòdul de manipulació d’aliments de 6 hores i pràctiques de caixa registradora. L’objectiu és formar joves que vulguin treballar desenvolupant tasques d’atenció al públic, capacitant-los per fer una bona acollida al client, el control i la reposició d’estocs, aprendre el funcionament de la caixa d’enregistrament i la manipulació d’aliments.
Les inscripcions es poden fer fins al dia 5 de febrer a Càritas de Berga, al carrer Castellar del Riu número 1, els dilluns de 3 a 5 i els dimarts i dijous de 9 a 2. Per a més informació, el telèfon és el 93 822 31 55, i el mail caritasberga@terra.es.

X