Desplegament policial a la plaça de les Fonts de Berga en una operació per preservar la seguretat

Una operació per preservar la seguretat ciutadana ha concentrat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra a la plaça de les Fonts de Berga, a primera hora d’aquest matí de divendres.
Els Mossos no han volgut fer públic, de moment, què ha motivat aquesta operació policial que ha desplegat un important dispositiu. La investigació del cas continua oberta i ara per ara tampoc no ha transcendit si hi ha hagut o no detencions.
Els Mossos sí que fan una crida a la tranquil·litat dels veïns de la zona, perquè no es generi alarma social. Estan investigant els fets.
Segons veïns de la plaça de les Fonts, hi ha hagut reiterades queixes per temes d’incivisme, consum d’alcohol a la via pública o venda d’estupefaents, entre d’altres. De moment, es desconeix si l’operatiu dels Mossos d’avui respon o no a una d’aquestes denúncies.