L’ANC de Berga surt al carrer per promoure el distintiu CAT a les matrícules dels vehicles

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga sortirà demà al carrer per promocionar la campanya ‘Vine i enganxa el CAT sobre la E’, a les matrícules dels vehicles. Membres de ANC seran demà a la plaça Viladomat i a la plaça Cim d’Estela de les 10 del matí a les 2 del migdia per facilitar que totes aquelles persones que vulguin posar el CAT a les matrícules ho puguin fer de forma gratuïta.
Aquesta acció arriba després que el passat desembre al ple de l’Ajuntament de Berga s’aprovés una moció presentada per l’Assemblea Nacional Catalana per promoure el distintiu CAT a les matrícules dels vehicles municipals. Ara, es vol anar més enllà i arribar a tota la ciutadania. El portaveu de la plataforma, Jaume Duran, ha fet una crida als berguedans “a sumar-s’hi. Igual que van fer penjant l’estelada al balcó”.
Segons l’ANC, actualment dins del territori català no es coneix l’expedició de multes per aquest fet.

X