El CFI posa en funcionament un nou servei per facilitar el finançament empresarial

El Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà posa en marxa un nou servei per facilitar el finançament empresarial. És un servei personalitzat en sessions de mitja hora individualitzades per cada iniciativa empresarial, conduïdes per personal tècnic de l’Institut Català de Finances per analitzar, assessorar i orientar els projectes empresarials per poder rebre finançament d’aquesta institució.
De moment, en la primera sessió, el CFI ha atès una desena d’iniciatives d’empreses berguedanes i de projectes d’emprenedoria. Una assistència tècnica amb personal especialitzat gràcies al conveni de col·laboració signat entre ambdues institucions amb l’objectiu de millorar l’accés de les empreses berguedanes al crèdit.
El servei personalitzat en finançament ICF, a càrrec de personal tècnic de l’Institut Català de Finances, es desplaçarà mensualment al CFI Cercs-Berguedà per atendre personalment empreses i persones emprenedores per analitzar, assessorar i orientar els projectes empresarials en les línies de finançament. A més a més, segons el CFI, les tècniques del Servei d’Innovació i Empresa fan un seguiment de cada assessorament per poder donar una major qualitat de servei.
Malgrat aquest servei només estarà en funcionament un cop al mes, el Servei d’Innovació i Empresa del CFI Cercs-Berguedà disposa d’un servei de finançament empresarial de forma permanent tant en finançament ICF com en altres fons de finançament.
La propera sessió d’aquest servei personalitzat en finançament ICF està prevista per a finals de febrer i les persones interessades a rebre’l han de fer reserva trucant al Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà, al 93 824 77 00.

X