General

La Rodonella organitza una ‘Feria de Abril’, amb activitats demà i dissabte

La Rodonella celebra demà i dissabte la versió berguedana de la ‘Feria de Abril’, que és una fira que es fa a diferents ciutats andaluses, sent la de Sevilla la més coneguda. La Feria de Abril combina gastronomia amb espectacles, música, cant i ball. Ingredients que no hi faltaran a la Fira d’Abril de la Rodonella, una iniciativa de l’Associació de Veïns d’aquest nucli de Cercs que han apostat per aquesta “manifestació cultural”, amb el flamenc com a protagonista.
Demà, divendres, a 2/4 de 7 de la tarda es donarà el tret de sortida a la festa amb ‘Las niñas del Remei Pino’. A les 7, classes de sevillanes gratuïtes per tothom i dirigides per Remei Pino i Susana Cepas. A 2/4 de 8, ‘Sueño flamenco’ (escola de ball Sonia Ferrete). A 2/4 de 10, concert amb ‘Aroma flamenco’. A les 10, ‘Sueño andaluz’ (escola de ball Sonia Ferrete). A 2/’4 d’11, ‘Aires Malagueños’ (escola de ball de la Loli). I a les 11 de la nit, actuació d’Antonio El Remendao. I la festa es clourà amb ‘La rumba del po po po’, amb El Biles, a partir de les 12 de la nit.
La festa seguirà dissabte a partir de 2/4 d’1 del migdia, amb ‘Misa rociera’ amb el coro Yerbabuena (Centre Cultural Andalusia de Manresa). A les 3 de la tarda, ‘Al compas’, amb Sandra Barea, també del Centre Cultural Andalusia de Manresa. A 2/4 de 5 de la tarda hi haurà de nou classes de sevillanes. A les 6, ‘Arte andaluz y alma gitana’ amb Montse Peiron (bailaora), Juanma Luke (cantant) i Oscar Soriano (guitarra). A les 8 del vespre, ‘Pasión flamenca y toma que toma’ amb Pepi Portales (bailaora), Juanma Luke (cantant) i Oscar Soriano (guitarra). A les 10 de la nit, actuacions sorpresa , i a les 12 de la nit ball amb sevillanes, rumba i copla.
Una festa en què no hi faltaran les típiques tapes i la beguda ‘el rebujito’ típics de la Feria de Abril.
Els organitzadors hi esperen una bona participació i que la iniciativa pugui tenir continuïtat. Així ho ha dit Toni Aguirre, president de l’Associació de Veïns de la Rodonella, en una entrevista a Ràdio Berga (la pots escoltar clicant a l’àudio adjunt).

Comentaris