Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els productes alimentaris del Berguedà es promocionen a l’exterior

El Berguedà ha tingut presència aquest maig a la Fira de Tarascon sur Ariège (a França), i a la Fira de l’Ascensió de Granollers. Dues mostres que han servit per promocionar els productes berguedans. Per una banda, a la Fira de Tarascon, centrada en l’agricultura, la ramaderia i els productes artesans alimentaris i la gastronomia, hi van participar la Cansaladeria Mercè (Cal Refilat) de Gironella, i ‘Artesania de Fusta de l’Associació Bagà Medieval’, Lluís Esparbé, que van donar a conèixer els productes alimentaris, turístics i culturals del Berguedà.
I per altra banda, a la Fira de l’Ascensió de Granollers, hi van prendre part la Masia Fontirons de l’Espunyola, Casabella Natura d’Olvan, Cansaladeria Mercè de Gironella, i Delícies del Berguedà de Cercs, que van promocionar els seus productes alimentaris artesans: embotits, per melmelades, cremes de verdures, galetes de ceps, iogurts i altres productes làctics, entre d’altres.

Comentaris