Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La Diputació invertirà 10 milions d’euros al Berguedà en el mandat 2012-2015

La Diputació de Barcelona destinarà 10 milions d’euros al Berguedà durant aquest mandat (2012-2015). El vicepresident primer de l’ens provincial, Ferran Civil, ha destacat la partida del pressupost destinada al manteniment de les infraestructures locals. Segons ha dit, “en l’actual moment de crisi econòmica són les que poden ajudar a crear feina per als petits empresaris de la comarca”. En aquest sentit, ha explicat que s’ha donat prioritat al manteniment de les infraestructures (3,1 milions d’euros) per sobre de la construcció de nous equipaments (2,3 milions d’euros).
La Diputació ha destinat 7,5 milions d’euros en inversions al territori, un pressupost que s’ha incrementat en un 5,1% respecte l’anterior mandat, tal com ha remarcat Ferran Civil.
Pel que fa a l’aportació de la Diputació al catàleg de serveis (recursos tècnics, econòmics i material dels ajuntaments), hi ha destinat 1,4 milions d’euros durant el 2012. Un 54% dels recursos formen part de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.
I respecte als programes complementaris, que neixen amb la voluntat de reforçar als governs locals, s’ha destinat 1 milió d’euros al Berguedà.

Comentaris