Els Mossos detenen a un noi que intentava entrar a robar a un magatzem agrícola de Gaià

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 32 anys i veí de Navàs com a presumpte autor de dos robatoris amb força en un magatzem agrícola de Gaià.
La detenció, que es va fer ahir dijous, és el resultat d’una investigació oberta el passat 12 de maig quan hi va haver un primer intent de robatori amb força a l’interior d’un magatzem agrícola de Gaià. L’endemà, 13 de maig, es van tornar a repetir els fets al mateix magatzem. En tots dos casos es va activar l’alarma i el noi no va arribar a accedir a l’interior del magatzem, però sí que va causar diversos danys.
El detingut, que té antecedents, està pendent de passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

X