El concert de Patum, amb Lloll Bertran, arriba aquest dissabte a Berga després de l’èxit a Barcelona

El concert de Patum arriba dissabte a Berga. Un acte que omplirà la plaça de Sant Pere i que de ben segur no deixarà indiferent. La proposta és engrescadora: una incursió al teatre musical amb la polifacètica actriu i cantant Lloll Bertran.
La primera part del concert s’estructurarà en dos contes, un escrit per Màrius Moneu i amb música de Roger Belmonte; i un altre escrit per Pep Moneu i amb música de Robert Agustina. I Lloll Bertran cantant i actuant, explicant històries de la Patum i de la música de la Patum. Es tracta d’una proposta “atrevida”, segons el director de la banda del Memorial Ricard Cuadra, el músic de Puig-reig Sergi Cuenca, que ha afegit que “serà un concert diferent amb el qual esperem enganxar molt al públic”. La primera part del concert es tancarà amb el recital d’un poema a càrrec de Celdoni Fonoll i amb els músics de la banda tocant.
La segona part seguirà l’esquema dels altres anys amb la interpretació d’un salt de Patum, amb arranjaments del mestre Lambert, per part de la banda del Memorial Ricard Cuadra que està formada per una cinquantena de músics.
El concert es farà aquest dissabte a les 10 de la nit a la plaça de Sant Pere (en cas de mal temps al Teatre Municipal). Les entrades valdran 10 euros dempeus i 12 si es vol seure en una cadira. I abans de l’estrena a Berga, i com cada any, l’actuació ja es va poder veure ahir a Barcelona, davant d’un nombrós públic que va fer cap al Centre Artesà Tradicionàrius, a Gràcia.
L’acte és organitzat pel Memorial Ricard Cuadra i l’Ajuntament de Berga, i compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Berga, la Cobla Ciutat de Berga, la Societat Unió Berguedana i el suport econòmic de Catalunya Caixa.

X