Gironella viu una lluïda i concorreguda Festa Major

La Festa Major de Gironella encara la recta final després d’uns dies d’actes i activitats per a tots els gustos i totes les edats. Balls, concerts, sardanes, folklore, espectacle infantil… tot plegat ha tingut molt bona acceptació.

Les propostes que s’han programat fins ara “han comptat amb molt participació de públic, gironellencs i forans”, ha explicat l’alcalde de la vila, David Font, en una entrevista a Ràdio Berga (la pots escoltar clicant l’àudio adjunt). Ha destacat les més de 1.000 persones que van seguir ahir diumenge el concert amb la Principal de la Bisbal, les més de 400 que hi havia al ball de la nit, també les més de 500 persones que van assistir dissabte al festival de dansa folklòrica, i la bona resposta de les actuacions que s’han fet a la Font del Balç. De moment, ha afegit “la valoració de la Festa Major és molt bona”.

Una festa que s’ha viscut i es viu intensament. Avui dilluns, festiu a Gironella, és un dia encara fort de Festa Major, amb sardanes a la tarda (a les 18h a la plaça de l’Estació), concert amb l’Orquestra Montgrins al vespre (a les 20h a la plaça de l’Estació), i ball també amb Montgrins a la nit (a les 23h a l’Estació). I demà, dimarts 19 d’agost, es clouran els actes de la festa d’enguany, amb cantada d’havaneres amb Els Pescadors de l’Escala i cremat de rom (a les 21.30h a la Plaça de la Vila).

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/163793214″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

X