La Sant Andreu Jazz Band clourà els actes de la Festa Major d’Avià

La Sant Andreu Jazz Band tancarà als actes de la Festa Major d’Avià amb un concert aquest diumenge, 7 de setembre, a les 6 de la tarda a la sala polivalent de l’Ateneu d’Avià. La banda de jazz, formada per músics joves i sota la direcció de Joan Chamorro, és una de les més destacades del panorama musical català.

Nascuda a l’Escola de Música Municipal de Sant Andreu, a Barcelona, l’any 2006 es va estrenar oficialment a la secció de jazz jove del Festival Internacional de Jazz de Terrassa. El seu director, Joan Chamorro, ha aconseguit un alt nivell pedagògic, convertint aquesta Big Band en un planter d’excel·lents músics, tant de futur com de present. De fet, d’aquesta banda han sortit joves promeses que han entrat amb força al panorama musical català, com per exemple Andrea Motis o Eva Fernández.

Les entrades, que no seran numerades, es poden comprar anticipades per un preu de 15 euros, i el mateix dia del concert en costaran 18 i es podran adquirir a l’entrada del recinte a partir de les 5 de la tarda, en cas que no s’han exhaurit. Els punts de venta de les entrades anticipades són a Avià: a l’Ajuntament, al bar de l’Ateneu i a la piscina municipal; a Berga: a Rock’n’Classics i al Frankfurt Berga; a Gironella:, a la Font del Balç.