Casserres, Societat

Casserres inaugura l’exposició ‘Escoles d’altres móns’ amb fotos de Kim Manresa

Casserres inaugura avui, divendres, l’exposició ‘Escoles d’altres móns’, un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l’educació i la lluita contra les desigualtats socials. La mostra la configuren fotografies del prestigiós fotògraf Kim Manresa i es podrà veure a l’escola Princesa Làscaris fins al 27 d’octubre.

Casserres serà el primer municipi on aquest curs farà parada l’exposició ‘Escoles d’altres móns’, i després viatjarà a d’altres localitats catalanes: el Papiol, Alella, Rellinars, Castellolí, Sant Vicenç de Montalt, Moià, Santa Eulàlia de Riuprimer, Collbató i Mediona.

És una exposició que aquest curs es presenta amb un nou format, adaptable a qualsevol tipus d’espai, sense uns requeriments tècnics molt específics, de manera que és accessible per a qualsevol municipi que hi estigui interessat, fins i tot els més petits.

La mostra ‘Escoles d’altres móns’ l’ofereix la Diputació de Barcelona des de l’any 2006 als ajuntaments, i ja s’ha fet arribar a cinquanta municipis.

Estic amb tu

Escola Princesa Làscaris Escoles d’altres móns Kim Manresa

Comentaris