Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Casserres, Societat

Casserres inaugura l’exposició ‘Escoles d’altres móns’ amb fotos de Kim Manresa

Casserres inaugura avui, divendres, l’exposició ‘Escoles d’altres móns’, un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l’educació i la lluita contra les desigualtats socials. La mostra la configuren fotografies del prestigiós fotògraf Kim Manresa i es podrà veure a l’escola Princesa Làscaris fins al 27 d’octubre.

Casserres serà el primer municipi on aquest curs farà parada l’exposició ‘Escoles d’altres móns’, i després viatjarà a d’altres localitats catalanes: el Papiol, Alella, Rellinars, Castellolí, Sant Vicenç de Montalt, Moià, Santa Eulàlia de Riuprimer, Collbató i Mediona.

És una exposició que aquest curs es presenta amb un nou format, adaptable a qualsevol tipus d’espai, sense uns requeriments tècnics molt específics, de manera que és accessible per a qualsevol municipi que hi estigui interessat, fins i tot els més petits.

La mostra ‘Escoles d’altres móns’ l’ofereix la Diputació de Barcelona des de l’any 2006 als ajuntaments, i ja s’ha fet arribar a cinquanta municipis.

Escola Princesa Làscaris Escoles d’altres móns Kim Manresa

Estic amb tu

Comentaris