L’empresària d’Agroviver, Dolors Boix, rep un premi de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora

L’empresària de Viver i Serrateix Dolors Boix, fundadora i directora d’Agroviver –que es dedica a la fabricació de terres vegetals i adobs orgànics–, ha obtingut un dels premis FIDEM, de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora. Són uns guardons que premien la tasca de les dones que han assumit el repte d’iniciar noves aventures empresarials, per donar visibilitat a la dona com a agent de desenvolupament econòmic i social.

S’han atorgat premis en diferents categories, com ara de tecnologia, d’internacionalització, d’innovació, i entre d’altres de comercialització, que és el guardó que s’ha emportat en aquesta 18a edició dels premis Dolors Boix.

En total, s’han premiat vuit empresàries catalanes, dones de diferents sectors, trajectòries, estudis i edats. Dones que han assolit l’èxit de les seves empreses amb esforç, il·lusió i un enfocament multifuncional.

L’acte d’entrega de premis s’ha fet aquest octubre a Barcelona, a la Casa Llotja de Mar, on Dolors Boix va recollir el trofeu i va agrair el reconeixement.

dolorsboixpremifidem2 (Medium) (2)

En l’apartat de parlaments, la presidenta de FIDEM, María Ángeles Tejada, va exposar que “en la nostra societat tenim dones amb molt talent i les premiades són una prova d’això. És important donar visibilitat als seus èxits i reptes perquè inspiraran a altres dones a emprendre, participar en l’economia i millorar el teixit productiu”. I va afegir que “la nostra economia necessita un major impuls a la participació de la dona per canviar el model econòmic”.

X