Berga Comercial entrega els premis del concurs ‘La figureta amagada’

Àngel Conill Martínez i Adrià Canudas Perarnau han estat els joves guanyadors del concurs de Berga Comercial ‘La figureta amagada’, que consisteix en resoldre quines figuretes de pessebre s’amaguen als aparadors de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga. És una de les activitats que es fan dins la campanya ‘Viu el Nadal’.

aparadors2 (Medium)En aquesta edició de ‘La figureta amagada’ hi han concursat aproximadament un miler de persones i d’entre les butlletes participants es va fer un sorteig aquest passat dissabte 3 de gener a la plaça dels Països Catalans, i es van lliurar els premis. Els guanyadors, Àngel Conill i Adrià Canudas, es van endur una consola i una tablet, respectivament. Segons destacaven, “el concurs ens ha permès conèixer botigues de Berga i passejar-nos per carrers que no coneixíem; ens ha agradat molt”, i “s’han avançat els Reis, aquest any…per partida doble!’.

Amb aquest acte, Berga Comercial ja dóna pràcticament per tancada la campanya d’aquestes festes ‘Viu el Nadal’, en què s’han programat tota mena d’activitats per fomentar el comerç. En aquest sentit, la junta de Berga Comercial es reunirà properament per fer-ne una valoració acurada, però de moment, en destaquen “la gran participació de públic en tots els actes que s’han organitzat”.

 

FOTOS: La dinamitzadora de Berga Comercial, Violant Silles, i Ermínia Altarriba, de la junta de l’entitat, lliurant la consola a Àngel Conill (foto superior) i la tablet a Adrià Canudas (foto inferior). AUTOR: Berga Comercial

X