Creu Roja Joventut repartirà joguines a 133 infants del Berguedà

Creu Roja Joventut repartirà joguines a 133 nens i nenes del Berguedà, aquesta nit de Reis. Infants de famílies necessitades que també podran rebre regals. Cada paquet contindrà tres obsequis, que podran ser jocs educatius, joguines o bé material escolar, el qual s’ha pogut comprar gràcies als 1.000 euros que s’han recollit de les activitats organitzades per l’entitat durant el mes de desembre.

A Gironella i Puig-reig, una vintena de voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut repartiran els regals durant la cavalcada. I en set municipis més de la comarca, els pares i mares han rebut els obsequis aquests dies. Són Cercs, Guardiola de Berguedà, Bagà, la Pobla de Lillet, Borredà, Vilada i Casserres. Les famílies beneficiàries les designen els Serveis Socials de cada municipi, excepte Berga, on de la campanya de Reis se n’ocupa Càritas Parroquial.

Aquest any, els Serveis Socials han demanat ajuda a la Creu Roja per fer arribar els regals a 133 nens i nenes, que són 8 menys que l’any passat (van ser 141).

Les joguines noves s’han pogut comprar gràcies a la campanya d’activitats que Creu Roja Joventut va organitzar durant el mes de desembre a Bagà, Gironella i Puig-reig. Els assistents pagaven una entrada i la recaptació es destinava íntegrament a la compra de joguines noves. En total es van recaptar 1.000 euros, aportats per les 154 persones que van participar als tallers (11 persones al curs de ioga, i 70 al taller de cuina, a Gironella; 33 al taller de decoració de Puig-reig; i 40 a l’animació i taller de pintura de Bagà).

Amb els diners recollits, Creu Roja Joventut ha comprat regals i joguines noves que es distribuiran entre els nens i nenes que les necessitin, i s’hi han afegit també els donatius particulars que s’han rebut a les oficines de Berga i Gironella.

En aquesta campanya de Reis hi han participat de manera voluntària el restaurant La Cabana, de Berga; la floristeria Les Flors, de Puig-reig; la il·lustradora Bernadette Cuxart; la pallassa Trafalgar; i la professora de ioga Gemma Estrada.

X