Establiments d’Hostaleria i Turisme del Berguedà recapten diners per la Protectora d’Animals

Establiments de l’associació Hostaleria i Turisme del Berguedà s’han sumat a una iniciativa que va començar el novembre el restaurant Badem Badem per recaptar fons per la Protectora d’Animals de Berga. Ara, sis establiments més s’han sumat al projecte i han arrencat una campanya que s’allargarà fins al juny.

Durant mig any hi haurà guardioles a establiments berguedans perquè els clients puguin fer aportacions econòmiques. Els diners que es recaptin es destinaran a la Protectora d’Animals de Berga, ja sigui per comprar medicaments o menjar pels animals. I és que la protectora disposa de pocs ajuts i mitjans i recursos limitats per fer-se càrrec de tots els gossos i gats abandonats que entren a l’equipament.

De moment, són set els establiments que han posat guardioles a favor de la Protectora d’Animals de Berga, i segons ha dit a Ràdio Berga el president d’Hostaleria i Turisme, Toni Barat, “se n’hi afegiran més”. Per ara han posat guardioles Indòmit Centre d’aventura (Olvan) , l’hotel Ciutat de Berga, el bar restaurant La Taverna (Gironella), el bar Sol (Berga), el bar Mediterrani (Berga), La Tosca (Berga) , i el Badem Badem (Berga).

Al juny s’obriran les guardioles i es farà recompte dels diners recollits. Toni Barat confia que els berguedans “respondran i se solidaritzaran amb la causa”, però l’associació no s’ha marcat expectatives de xifres de diners.

 

X