150 € per la Kitty, la gata abandonada a Berga


El restaurant Badem Badem de Berga (c/ Salvador Espriu) ha dut a terme una campanya per recollir diners a favor de la Protectora d’Animals. Una iniciativa que ha permès recaptar 152,74 euros. Els clients del bar restaurant han respost a la crida del propietari i la guardiola s’ha anat omplint fins que s’ha obert i s’han comptabilitzat aquests diners. S’han destinat a la compra de medicaments pels animals de la protectora, a qui s’ha fet arribar l’ajut.

La idea d’aquesta campanya va sortir arran de la troballa d’una gata abandonada per part del propietari del Badem Badem, Fidel Vélez. La va portar a la protectora però no la van poder acollir perquè estan saturats i amb mitjans limitats. D’aquí l’ocurrència de Fidel Vélez d’ajudar d’alguna manera a la Protectora. Va posar una guardiola al seu establiment explicant quina era la causa i això ha permès aconseguir més de 150 euros. La gata la va adoptar Fidel Vélez, li va posar el nom de Kitty i ara ja és una més de la família.

X