Puig-reig, Societat

Puig-reig viu una lluïda i participada festa de La Corrida

Puig-reig viu una lluïda i participada festa de La Corrida

Puig-reig ha tancat l’edició d’enguany de La Corrida amb nota alta. La tradicional festa del món del cavall, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha comptat amb una augment del nombre de visitants respecte d’edicions anteriors, segons ha destacat en una entrevista a Ràdio Berga l’alcalde del municipi, Antoni Clement, així com també ha destacat la bona participació de cavalls, carruatges, i paradistes.

corrida4La Corrida ha plantat cara al fred que ha fet, especialment aquest diumenge, dia dels actes centrals, i s’han viscut amb intensitat. Per una banda, la cercavila de cavalleries i xarrets del matí, amb un gran nombre de carruatges engalanats, cavalls, rucs… que van desfilar en mig d’una gran expectació pel centre de Puig-reig. Aquest acte, d’ahir diumenge al migdia, va ser, com és habitual, el més concorregut amb la presència de molts forans.

I per altra banda, també van tenir molt seguici les curses de la tarda i el tradicional i característic joc de les cintes, aquest any “molt emocionants”, ha dit Clement, “el fet que es donessin premis en metàl·lic suposo que hi ha contribuït”, ha afegit. S’ha mostrat satisfet, ha qualificat d’èxit La Corrida del 2015, “tant en qualitat com en participació”. Ha apuntat que “és una de les millors festes de La Corrida que recordo”.

corrida5porcDos actes estrella sense oblidar la festa del porc, que va repartir fins a 500 quilos de botifarres entre els assistents, i es va poder veure una demostració d’embotits durant tot el matí d’ahir diumenge, al costat d’un bon nombre de parades d’agroalimentació.

I a part dels actes centrals de la festa, aquest diumenge, la programació va ser molt completa durant tres dies perquè tant divendres com dissabte també hi ha haver molta activitat, amb propostes variades per a tots els gustos.

FOTOS: Cercavila de cavalleries i xarrets i festa del porc. AUTORA: Anna Costa

 

Carruatges Cavalls La corrida

Estic amb tu

Comentaris