Esports

Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha aconseguit un valuós empat a 1, a casa, davant el Granollers, actual líder de la categoria.

A la primera meitat, el Granollers va demostrar perquè lidera la classificació i va portar de corcoll la defensa avianesa. A més, al minut 25, Gil va ser capaç d’inaugurar amb un bon xut des de la frontal de l’àrea.

A la represa, l’Avià va sortir més decidit i va començar a gaudir d’ocasions per empatar. Malgrat tot, no va ser fins al minut 58 quan Miki López va fer la igualada. A partir d’aquí, els homes d’Alex Garcia van seguir-ho intentant però entre el porter i la defensa vallesana van impedir que els tres punts es quedessin al Berguedà. L’1 a 1 va ser definitiu.

L’empat manté a l’Avià a la zona mitjana de la classificació. Els avianesos són novens, amb 27 punts, després de 17 jornades de competició.

I de cara a la setmana vinent, els avianesos intentaran conservar les bones sensacions després de plantar cara al líder. Encetaran la segona volta com a locals, davant el Girona “B”, que també lluita per acostar-se als llocs capdavanters de la classificació. El filial gironí és ara mateix 5è, amb 30 punts.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha aconseguit una victòria importantíssima al camp del líder, el Tona, per un ajustat 0 a 1.

Un solitari gol de Moi Nogareda va ser suficient per trencar la imbatibilitat com a local del Tona. El davanter va fer l’únic gol del partit a la mitja hora de joc, després d’una bona jugada individual de Ferran Sibila.

A la segona meitat, el Tona va començar a crear més perill. Tot i això, el pas dels minuts va fer que el líder comencés a precipitar-se, de manera que la falta d’encert de cara a porteria combinada amb la solidesa defensiva del Gironella van fer bo el 0 a 1.

La victòria acosta encara més al Gironella a les primeres posicions. A aquestes alçades, els gironellencs són sisens, amb 30 punts, a 8 del líder, que segueix sent el Tona, però només a 3 del segon classificat.

I de cara al proper cap de setmana, el Gironella començarà la segona volta al camp del Súria en l’esperat derbi intercomarcal que pot servir al Gironella per fer un salt important a les primeres posicions.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Femení Gironella s’ha retrobat amb la victòria. Aquest cap de setmana les gironellenques s’han imposat al Tecuni Bilbo per 2 a 0 i s’acosten a les places de permanència.

Tots dos equips van disputar un partit igualat que no es va decidir fins als instants finals. La major efectivitat del Gironella va decantar el marcador al seu favor. Al minut 34 un golàs per l’escaire de Berta Ramos suposava l’1 a 0. A partir d’aquí, les basques van llançar-se a l’atac per tal d’aconseguir l’empat però les catalanes van aguantar i van aprofitar els espais per marcar el segon gol just abans que l’àrbitre senyalés la fi del partit. El gol va ser de la veterana Clàudia Pons.

Com dèiem abans, amb aquesta victòria el Gironella s’acosta a les places de permanència. Ara mateix és 15è, amb 8 punts, però només un per sota del Viaxes Amarelle, que és l’equip que marca el tall i que a aquestes alçades se salvaria.

I de cara al proper cap de setmana, les gironellenques intentaran confirma la reacció. Malgrat tot, ho tindran difícil. Jugaran a la pista de la Rioja, actual 6è classificat, amb 23 punts.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha perdut per un ajustat 76 a 72 a la pista del Casal Vilafranca.

Amb aquesta derrota, el Berga segueix a la 15a posició, amb un balanç de 13 derrotes i 2 victòries.

I el proper cap de setmana, els berguedans jugaran com a locals davant el segon classificat, el Bàsquet Molins, que compta amb un balanç de 12 victòries i només 3 derrotes.

Bàsquet Futbol Futbol sala Resultats esportius

Estic amb tu

Comentaris