Els alumnes de 6è de l’Escola Vedruna organitzen un concert de gospel dels populars Messengers a Berga

Els alumnes de 6è de l’Escola Vedruna de Berga organitzen un concert dels Messengers, el ja popular grup de gospel català finalista en la primera edició del programa ‘Oh Happy day’ de TV3. Han estat els propis nens i nenes, amb l’acord dels pares, els qui han decidit fer venir aquest grup a la capital berguedana per tal d’aconseguir diners per a l’excursió de final de curs.

Marc Corominas, tutor de 6è de l’escola Vedruna de Berga i dos dels seus alumnes, Lluch Fígols i Martina Vilar, han estat a Ràdio Berga per explicar l’original iniciativa amb què volen sufragar el viatge de final de curs del seu últim any de primària, que es faria a Madrid el proper juny. (Pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt).

L’actuació dels Messengers tindrà lloc al Teatre Municipal de Berga el dissabte 7 de març a les 10 de la nit. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web vedrunaberga.cat.

Els Messengers oferiran a Berga una selecció dels temes que han estat assajant i cantant en públic els darrers tres anys. Per exemple, èxits de noms consagrats del gospel contemporani com Kirk Flankin, Mariah Carey o Timothy Wright, així com d’altres de més tradicionals en la línia dels grans clàssics del gènere. Els alumnes de 6è de Vedruna Berga podran cantar una cançó amb els components d’aquest cor.

X