Esports

Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha guanyat a casa davant el Banyoles per 3 a 1.

Partit còmode per un Avià molt superior que va saber sobreposar-se al gol inicial del Banyoles, al minut 8, en l’única aproximació de perill dels banyolins en tot el partit. Poc després, al minut 15, Marcelo va empatar pels locals però les bones aturades del porter visitant Aleix van fer que l’empat no es mogués fins a la segona part.

L’estratègia defensiva del Banyoles no va canviar al segon temps i l’Avià, a base d’insistència, va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de Revilla després d’una bona centrada a pilota aturada de Noguera. Finalment, l’Avià va endarrerir línies i el joc va entrar en una fase de poca brillantor però poc abans del final del partit, una bona acció de Miki López va acabar suposant el definitiu 3 a 1.

Amb aquesta victòria els avianesos encadenen 7 partits consecutius sense perdre i pugen fins la 7a posició, amb 31 punts.

I de cara al cap de setmana vinent, nou partit com a local. Aquesta vegada, l’Avià s’enfrontarà al Mollet, que a la primera volta va mostrar-se molt superior als avianesos i va ser capaç de derrotar-los per un contundent 4 a 1. A aquestes alçades els vallesans són vuitens, just per darrera de l’Avià i a només un punt.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

 

L’Atlètic Gironella ha patit una derrota sorprenent a casa davant el San Lorenzo per 0 a 1.

Partit poc vistós pel públic. Les ocasions van ser escasses i el San Lorenzo va entregar totalment la pilota a un Gironella que no va ser capaç de superar la defensa egarenca en tot el partit.

Per contra, a les acaballes del partit, el San Lorenzo va aprofitar una de les poques ocasions de gol que va tenir. Un refús de la defensa egarenca va agafar completament desprevingut a l’entramat gironellenc i va decantar el partit a favor dels vallesans.

La derrota priva al Gironella de guanyar una posició. Els gironellencs es mantenen cinquens, amb 33 punts, en una part capdavantera de la classificació molt igualada amb 5 equips amb només 6 punts de diferència.

I de cara a la propera jornada, el Gironella es desplaça fins a Sabadell per enfrontar-se a la Sabadellenca, actual 16è classificat amb 16 punts.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Femení Gironella ha perdut per 2 a 0 a la pista del Roldán.

La primera meitat va ser igualada i sense massa ocasions, de manera que el resultat al descans encara era el 0 a 0 inicial. A la segona meitat, el Roldán va fer un pas endavant i va aconseguir-se avançar al minut 27 amb un gol de Marta Peñalver. Finalment, a escassos segons per la fi del partit, Miriam va sentenciar per les murcianes amb el segon gol que col·locava el 2 a 0 definitiu en el marcador.

Tot i la derrota, el Gironella segueix 15è, amb 8 punts i segueix molt a prop de les places que garanteixen la permanència a la categoria.

I de cara a la propera jornada, les gironellenques rebran la visita de l’Alcorcón, actual 4t classificat, amb 33 punts que lluita amb el Burela per la 3a posició del campionat.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha guanyat a la pista del Sícoris per un clar 49 a 65.

La victòria permet al Berga guanyar una posició. A aquestes alçades els berguedans són catorzens, amb un balanç de 3 victòries i 14 derrotes i tenen més a prop les places que garantirien la permanència a la categoria.

Malgrat tot, la setmana que ve, compromís complicat pel Bàsquet Berga que s’enfrontarà com a local al Sitges, actual líder de la categoria amb 16 victòries i només una derrota.

22è JOLGORIU DEL MOTO CLUB BAIX BERGUEDÀ

Aquest cap de setmana el MC Baix Berguedà ha celebrat el tradicional Jolgoriu que dóna per tancada la temporada 2014 i que engega els motors per la temporada d’enguany.

Com a novetat, es va canviar el lloc de celebració que va passar a ser el Kursaal de Casserres. S’hi van aplegar unes cent persones, entre les quals hi havia gent del Motoclub, pilots i amics que han col•laborat al llarg de l’any com a controls o sponsors, així com també senzillament bons aficionats a les dues rodes.

Tanmateix, també van assistir a la celebració autoritats de la comarca com el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca; el delegat d’Esports del Consell, Pere Ferré; el regidor d’Esports de Casserres, Xavier Parcerisa i el tinent alcalde de Casserres, Guillem Niubó. Del món del motociclisme van assistir-hi el president i el vicepresident de la Real Federación de Motociclismo Española (RFME), Àngel Viladoms i Alfred Terés.

Durant el sopar, es va realitzar l’entrega de trofeus i diplomes als pilots participants del Open de Trial del Berguedà i als corredors més rellevants de les diferents especialitats. A més, es va presentar un calendari de la temporada 2015 que conformen 26 curses.

D’altra banda, el president del MC Baix Berguedà, Rossend Soler va esmentar la possibilitat de realitzar un Mundial de Trial al 2016. Tot va sorgir a causa de l’èxit de la sisena edició del nacional de Trial de Cal Rosal, on la secció d’aquesta especialitat del Motoclub va començar a pensar en l’opció de desenvolupar un mundial. En aquest sentit, a dia d’avui, des del Moto Club ja s’està parlant amb les institucions, ajuntaments i federacions per tenir-ho tot encarrilat.

ROSA VALLS, BRONZE AL CAMPIONAT DEL MÓN DE RAQUETES DE NEU

L’atleta dels Mountain Runners Rosa Valls ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat del Món de curses de raquetes. La selecció catalana va donar a l’atleta l’oportunitat de participar a la prova després que es proclamés campiona de Catalunya de la modalitat i la berguedana va respondre amb un excel·lent tercer lloc que va servir-li per aconseguir el bronze en una prova disputada al Quebec, a Canadà.

 

 

 

 

 

 

Bàsquet Futbol Futbol sala Jolgoriu Moto Club Baix Berguedà Motor Raquetes de neu Rosa Valls

Estic amb tu

Comentaris