Hostaleria i Turisme del Berguedà engega la campanya de promoció ‘Us volem fer un regal!’

Una cinquantena d’establiments associats a Hostaleria i Turisme del Berguedà participen en la campanya de promoció ‘Us volem fer un regal!’.  L’objectiu és agrair la confiança i la fidelitat dels clients a allotjaments, bars, restaurants, entre d’altres. I per això, a totes aquelles persones que durant el mes de març passin per als establiments adherits a la campanya se’ls farà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna. A mitjan d’abril, amb totes les butlletes recollides es farà un sorteig i s’atorgaran cinc lots de productes agroalimentaris del Berguedà.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa, que s’allargarà fins al 12 d’abril.

La campanya, amb la participació de 46 associats a l’entitat d’hostaleria de la comarca, compta també amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, i el Clúster de Productes Típics de Muntanya.