Alteracions del trànsit, el dilluns i dimarts 9 i 10 de març, a Berga per les obres al Vall

Des de l’Ajuntament de Berga s’ha fet saber que els propers dilluns i dimarts, 9 i 10 de març respectivament, es faran els treballs de fressa i asfaltat a la plaça Viladomat i al passeig de la Indústria fins a la cruïlla amb Lluís Millet, motiu pel qual estarà prohibit estacionar en aquesta zona, que també estarà tallada al trànsit.

Avui, de fet, ja s’han viscut afectacions del trànsit en aquesta àrea, que durant diverses estones del matí de divendres s’ha mantingut tallada al trànsit a l’alçada de la plaça Viladomat, segons han informat fonts de la Policia Local a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat.

La plaça de les Fonts afectada per la gravació d’un videoclip

El mateix dia 9, també hi haurà afectacions del trànsit entre les 8 del matí i la 1 del migdia a la plaça de les Fonts amb motiu del rodatge d’un videoclip. Per aquest motiu, no es podrà accedir a aquesta zona ni utilitzar-ne la càrrega i descàrrega.

En aquest sentit, els veïnat del carrer Verdaguer i plaça de les Fonts hauran de sortir de la zona fent-ho en sentit contrari al de la circulació habitual del carrer Verdaguer. Segons informa la Policia Local, la zona estarà degudament indicada i pel que fa als vehicles en direcció al carrer de la Ciutat, no hi haurà restriccions.

FOTO: Obres al passeig de la Indústria en una fotografia del mes de febrer. AUTOR: Arxiu/Ivan Genescà

 

X