Berga, Política

Un grup de joves creen les JERC de la ciutat de Berga

Un grup de joves creen les JERC de la ciutat de Berga

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Berga han donat ja els seus primers passos, assegurant que volen ser “el pal de paller dels joves independentistes a la comarca”, així ho han explicat els seus responsables. El passat dimarts dia 31 de març, va quedar constituïda oficialment així aquesta formació, a l’espera de la nova creació de les JERC d’àmbit comarcal.

L’executiva a la capital de comarca va quedar estructurada amb Aleix Camprubí de portaveu; Anca Maria Bejan de secretària d’Organització i Finances; i Aniol Colillas Canal de secretari de Comunicació i Imatge.

A l’espera d’ampliar l’executiva a nous membres i realitzar la presentació oficial el proper mes, a principi de maig a la ciutat; Aleix Camprubí, el seu portaveu, ha afirmat que “ens constituïm perquè creiem hi havia una mancança, que el jovent independentista i d’esquerres del Berguedà no tenia un punt de referència, un espai en el que poder fer aportacions de caràcter social i polític”. L’objectiu de la formació de joves, ha assegurat Camprubí, és “promoure el màxim grau de debat i treball entre els nostres membres i la joventut berguedana, per tal d’aportar nous elements d’anàlisi que enriqueixin les bases teòriques i pràctiques de l’independentisme”.

Aleix Camprubí, ha afegit, a més que: “a les JERC ens proposem així mateix donar a conèixer el moviment independentista al si de la societat berguedana, amb la finalitat de construir un nou país, lliure, igualitari i net de corrupció”.

Aleix Camprubí Anca Bejan Aniol Colillas JERC Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya

Estic amb tu

Comentaris