Un grup de joves creen les JERC de la ciutat de Berga

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Berga han donat ja els seus primers passos, assegurant que volen ser “el pal de paller dels joves independentistes a la comarca”, així ho han explicat els seus responsables. El passat dimarts dia 31 de març, va quedar constituïda oficialment així aquesta formació, a l’espera de la nova creació de les JERC d’àmbit comarcal.

L’executiva a la capital de comarca va quedar estructurada amb Aleix Camprubí de portaveu; Anca Maria Bejan de secretària d’Organització i Finances; i Aniol Colillas Canal de secretari de Comunicació i Imatge.

A l’espera d’ampliar l’executiva a nous membres i realitzar la presentació oficial el proper mes, a principi de maig a la ciutat; Aleix Camprubí, el seu portaveu, ha afirmat que “ens constituïm perquè creiem hi havia una mancança, que el jovent independentista i d’esquerres del Berguedà no tenia un punt de referència, un espai en el que poder fer aportacions de caràcter social i polític”. L’objectiu de la formació de joves, ha assegurat Camprubí, és “promoure el màxim grau de debat i treball entre els nostres membres i la joventut berguedana, per tal d’aportar nous elements d’anàlisi que enriqueixin les bases teòriques i pràctiques de l’independentisme”.

Aleix Camprubí, ha afegit, a més que: “a les JERC ens proposem així mateix donar a conèixer el moviment independentista al si de la societat berguedana, amb la finalitat de construir un nou país, lliure, igualitari i net de corrupció”.

X