L’equip femení del Puig-reig es proclama campió al torneig internacional de ‘Torino 2015, capitale europea dello sport’

El Club Esportiu Puig-reig ha participat recentment al torneig ‘Calcio Bene Comune’ a Torí (Itàlia). Ho ha fet a la seu del club esportiu CIT Turin LDE, dins del programa ‘Torí 2015, capital europea de l’esport’ amb l’equip masculí Infantil i amb l’equip femení Aleví i Infantil, del 3 al 6 d’aquest mes d’abril.

En aquest sentit i quant a l’equip femení, aquest va jugar tot el torneig a un bon nivell, sense conèixer la derrota en cap dels partit que va disputar i guanyant la final amb un contundent 5 a 1, deixant fora a equips com el Juventus o el Real Venaria.

Al torneig hi han participat un total de 105 equips, entre ells el FC Juventus i el FC Torino en algunes de les categories. “L’equip femení de Puig-reig va rebre els elogis pel seu joc dels seus rival i també de la premsa italiana en les publicacions d’ahir”, segons han informat des del mateix club.

L’equip femení del CE Puig-reig ha estat format per les jugadores Marina Vilardell, Aina Macià, Alba Cardona, Àngela Canudas, Ester Puigdellivol, Júlia Bascompte, Alba Closa, Laura Picas, Eva Espel, Laia Parra i Ariana Segura; i els tècnics són Alicia Villegas, Jordi Colillas i Joel Garcia.

Per la seva banda, els nois van ser premiats pel bon joc desenvolupat durant tot el torneig, malgrat no classificar-se per l’última fase del torneig.

L’equip masculí va competir a un gran nivell enfront a equips amb jugadors que eren més potents físicament, segons han relatat fons del club. Les mateixes fonts han afegit que tampoc hi va ajudar “la manca de sort en alguns partits”. Tot plegat va fer que “els resultats no els acompanyessin”.

L’expedició dels nois de l’Infantil va estar formada per Joan Flores, José Hernandez i Marc Pares com a tècnics; Marc Córdoba, Toni Domínguez, Jordi Moreno, Gerard Font, Marcel Casas, Marc Pares, Job Casas, Joel Pons, Marc Pons Guixe, Oriol Ribera, Isaac Costa, Xavi Torras, Alex Borja, Marc Pons Navarro, Alan Diaz, Pol Ribera, i Nil Martínez.

Com en totes les expedicions del club, i seguint principis formatius, des del CE Puig-reig s’ha volgut destacar que “es va donar l’oportunitat als jugadors i jugadores de l’entitat de poder participar en un torneig important; i de conviure i relacionar-se amb les famílies dels jugadors italians de la Unió Esportiva Piscineseriva de Torí que els varen acollir”.

Per a tots, han defensat responsables de l’entitat puig-reigenca, ha estat “una experiència inoblidable”.

X