Berga acull avui un dels quarts de final de l’onzè Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

Berga acull avui un dels quarts de final de l’onzè Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta de Catalunya amb la presència de fins a 16 centres escolars de la Catalunya central.

El Departament d’Ensenyament  de la Generalitat de Catalunya,  l’Enciclopèdia Catalana i l’Obra Social “La Caixa” organitzen anualment un certamen de lectura en veu alta, “amb l’objectiu de col·laborar  i difondre el gust per a llegir dels més joves”, segons han explicat els seus responsables. En aquesta edició s’hi han inscrit 665 centres educatius de tot Catalunya, repartits en 44 quarts de final i en 6 semifinals. I la final de Catalunya es farà el 3 de juny al Teatre Nacional de Catalunya.

Serà un dels quarts de final que se celebrarà aquest dijous a Berga, al Teatre Municipal. En aquesta seu del concurs, hi participaran 16 centres educatius de primària i secundària del Bages, Berguedà i Solsonès.

Els participants agrupats per edat  faran lectures individuals o en equip, segons categoria. Hi haurà dues categories per  primària (grumets vermells i grumets verds) i dues per secundària  (corsaris i tropa de corsaris).

L’acte començarà a un quart d’11 del matí i acabarà a dos quarts d’1 del migdia.

X